Elektor Labs is een platform voor het publiceren en bespreken van elektronicaprojecten. Elektor Labs staat open voor iedereen. De enige vereiste is het aanmaken van een (gratis) Elektor ID. In onderstaand artikel wordt uitgelegd hoe u een ID kunt verkrijgen en hoe u een project kunt aanmaken en publiceren.

Lees het originele artikel in het Engels (en bekijk de video) >>
 

Copyright

Op ons Labs-platform willen we iedereen met een passie voor elektronica inspireren en uitdagen om hun projecten te publiceren. Laat deze juridische tekst geen afbreuk doen aan uw enthousiasme om een project te publiceren, maar we willen ook de intellectuele eigendomsrechten van de oorspronkelijke rechthebbende beschermen en nemen daarom de volgende disclaimer op voor onze en uw bescherming:

Elke gebruiker van het Elektor Labs-platform moet er zeker van zijn dat het project dat hij publiceert zijn eigen project is, inclusief tekst, afbeeldingen, broncode en al het andere gepubliceerde materiaal, hierna onafhankelijk en gezamenlijk aangeduid als 'Inhoud'. Elektor neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke problemen met auteursrechten op hun projecten. Elke claim voor inbreuk op intellectuele eigendomsrechten op een Labs-project wordt gedragen door de Labs-gebruiker die het heeft gepubliceerd. Als een auteur Inhoud wil gebruiken die niet van hem is, moet hij schriftelijke toestemming krijgen van de eigenaar(s) van de Inhoud en moet de oorspronkelijke bron van de Inhoud expliciet worden vermeld. De bron moet zichtbaar zijn en kan worden vermeld in de bestandsnaam, in de tekst direct naast de Inhoud of in het bijschrift van de afbeelding.