Het verheugt Elektor om Espressif in 2023 als gasteditor te mogen verwelkomen. In de komende maanden zal Elektor nauw samenwerken met ontwerpers en ontwikkelaars van Espressif bij de totstandkoming van een unieke uitgave van Elektor Magazine die naar abonnees en kiosken verzonden zal worden in december 2023.

De uitgave die samen met gasteditor Espressif verzorgd wordt is de derde uitgave die Elektor samen met een bekende partner uit de industrie uitbrengt. In 2021 heeft Elektor een uitgave gepubliceerd in samenwerking met SparkFun Electronics en vorig jaar verwelkomde Elektor met gepaste trots Arduino als gasteditor.


CJ Abate Elektor"Na het succes van de SparkFun (2021) en de Arduino (2022) gasteditor uitgaven van Elektor Magazine, zijn we trots Espressif te mogen verwelkomen als gasteditor in 2023" zei C. J. Abate, Elektor’s Inhoud en Lab redacteur. "Met de EPS8266, ESP32, en meer heeft Espressif telkens baanbrekende oplossingen geïntroduceerd in de wereld van innovatieve elektronica ontwikkelaars. Met Espressif tools en middelen in handen kunnen Elektor leden zonder twijfel de meest creatieve en vernieuwende elektronische projecten en toepassingen ontwikkelen."
Guest Edition introducing Espressif
De samenwerking in 2023 biedt Espressif de unieke gelegenheid haar producten en ontwikkelexpertise te presenteren aan een wereldwijd publiek van enthousiaste professionele ontwerpers, makers en studenten. Samen presenteren we originele projecten op het gebied van kunstmatige intelligentie, het Internet of Things (IoT) en meer. Leden van de Elektor gemeenschap kunnen diepgaande artikelen, interviews met specialisten en spannende projecten verwachten die de toewijding aan innovatieve ontwikkelingen van beide partijen laten zien.

Amey Inamdar - Espressif"Innovatie mogelijk maken door samenwerking: We zijn vereerd om onze krachten te bundelen met Elektor als gasteditor in 2023. Samen zullen we baanbrekende ontwikkelingen, producten en ontwerpkennis presenteren aan de wereldwijde gemeenschap van enthousiaste ontwerpers, makers en studenten." zegt Amey Inamdar, Technical Marketing Director bij Espressif. "Deze samenwerking zal creativiteit bevorderen, innovatieve projecten stimuleren en de wereld verrassen met vernieuwende elektronische DHZ projecten op het gebied van embedded systemen, IoT, en meer."

Aanvullend op het gasteditor Magazine dat in december 2023 zal verschijnen zullen Elektor en Espressif samenwerken aan een webinar en diverse video’s. In de komende weken zullen regelmatig details over deze samenwerking verschijnen op Elektormagazine.nl.

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over Espressif!