Elektor Juli/Augustus 2024

Welkom op onze "Focus On" pagina voor de IoT & Sensors editie van ElektorMag. Van revolutionaire industriële toepassingen tot het verbeteren van het dagelijks leven, IoT- en sensorgerelateerde technologieën geven onze toekomst een nieuwe vorm. Daarom besteedt Elektor er elk jaar een hele editie aan. De juli/augustus 2024 editie bevat verhelderende artikelen over de volgende onderwerpen: een veelzijdig Matter-gebaseerd IoT-ontwikkelboard; AWS voor Arduino; een doe-het-zelf-cloud chamber; een Arduino Cloud-gekoppelde waterlekdetector; AI-gebaseerde datalogging voor tuinieren; tips voor het selecteren van sensoren voor weerstations; en nog veel meer. Terwijl u deze editie leest en werkt aan uw eigen doe-het-zelfelektronicaprojecten, moedigen we u aan om uw werk te presenteren en samen te werken met anderen op het het Elektor Labs-platform

Bezoek Elektor's IoT & Sensoren-pagina voor regelmatige updates over IoT- en sensorgerelateerde onderwerpen! Op deze pagina plaatsen onze ingenieurs en redacteuren regelmatig elektronicaprojecten, tutorials, nieuws en productreviews. We raden u aan de pagina te bookmarken, zodat u gemakkelijk updates kunt vinden.
Focus IoT and Sensors_Main visual_NL.jpg
 

 


Webinar augustus 2024: Iot & Sensoren

Elektor Webinars

Bent u geïnteresseerd in het IoT, sensoren en aanverwante technologieën? Elektor-redacteuren, ingenieurs en auteurs hebben een schat aan kennis en praktijkervaring met betrekking tot deze onderwerpen! Doe mee aan een webinar over het IoT en sensortechnologie in augustus 2024. We plannen momenteel het specifieke webinaronderwerp en het lesprogramma. Zodra we meer details hebben, zullen we de nodige info delen op de Elektor Webinars-pagina. Blijf op de hoogte voor updates.
 

 

Gerelateerde artikelen en nieuwsberichten

Newsletter


Geïnteresseerd in IoT-oplossingen, sensorgebaseerde projecten, IoT-toepassingen en aanverwante technologieën? Sluit u aan bij de duizenden ingenieurs, studenten en makers die de wekelijkse nieuwsbrief van Elektor lezen voor innovatieve doe-het-zelfprojecten over deze onderwerpen. Ze profiteren ook van onze doordachte, technische inzichten, productrecensies en diepgaande interviews. Abonneer u vandaag nog!