BLACK WEEK: 50% korting op Flowcode 7

22 november 2017, 17:39
BLACK WEEK: 50% korting op Flowcode 7
BLACK WEEK: 50% korting op Flowcode 7
Met Flowcode 7 kunt u snel en eenvoudig complexe elektronische en elektromechanische systemen ontwikkelen. Met dit grafische programmeergereedschap kunnen ook mensen met weinig ervaring systemen ontwikkelen in een paar minuten.

Flowcode 7 is een geavanceerde geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) voor het ontwikkelen van elektronische en elektromechanische systemen. Zowel in de industrie als in het onderwijs gebruiken ingenieurs Flowcode voor het ontwikkelen van microcontroller-gebaseerde besturingen en meetsystemen met robuuste industriële interfaces op PC’s onder Windows.

Flowcode 7 is perfect geschikt voor het programmeren van de PIC -microcontroller van Microchip in 8-, 16- en 32-bits uitvoering. Maar dat is nog niet alles: We kunnen er even goed AVR -microcontrollers van Atmel, Arduino’s en ARM -gebaseerde SoC’s mee programmeren.


BLACK FRIDAY-aanbieding: 50% korting op Flowcode 7
Met de kortingscode BF2017 kunt u nu alle versies van Flowcode 7 (behalve Academic) voor de halve prijs aanschaffen! Dit aanbod is alleen geldig tot dinsdag 28-11-2017 (24:00 uur)!
Klik hier en bespaar >>
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items