Coronavirus maatregelen: hoe ook Elektor zich aanpast

22 maart 2020, 16:30
Coronavirus maatregelen: hoe ook Elektor zich aanpast
Coronavirus maatregelen: hoe ook Elektor zich aanpast
Het Coronavirus heeft ons in de greep waardoor ook Elektor zich aan heeft moeten passen. Met de nodige creativiteit zijn wij inmiddels in een geheel andere opstelling weer volledig operationeel.

Meer dan 70% van ons team is begin vorige week van huis uit aan het werk gegaan. Zo werken redacteuren, servicemedewerkers en bijvoorbeeld zelfs een deel van de LABS-medewerkers tijdelijk niet langer op kantoor. Dit uiteraard omwille van het coronavirus. 
Een spontaan initiatief van een aantal medewerkers heeft geleid tot een leuke video. In een serie korte clips stellen zij hun nieuwe thuiskantoor voor.

Een tweede video is inmiddels al in de maak! Heeft u ook interesse om uw situatie te delen? Zie de oproep onderaan deze mail.
 
 
Onze speciale waardering gaat uit naar de medewerkers in het Elektor magazijn. Zij zorgen er nog altijd voor dat de bestellingen van de Elektor winkels worden afgehandeld. Uiteraard gebeurt dit met het grootste respect voor ieders veiligheid. Die van u en die van ons. Wij houden ons allemaal strikt aan de richtlijnen van de overheid en al onze partners in de keten. Ook de klantenservice werkt nog steeds, ook al is het nu vanuit verschillende thuiskantoren. Hierdoor kunnen we u via onze online shop www.elektor.nl 24/7 blijven bedienen. Wij staan bovendien voortdurend in contact met onze leveranciers. Zo kunnen we u nog steeds garanderen dat uw bestellingen op een betrouwbare manier worden verzonden. Binnen de tijd die op onze webshop staat vermeld. 
 
 

Deel ook uw werkplek tijdens de coronavirus crisis

 
  Deel uw werkplek tijdens de coronavirus crisisOok aan het werk in uw thuis office of lab? Deel ook uw video met de community! Stel u voor vanaf uw tijdelijke werkplek en stuur de video (via bijvoorbeeld WeTransfer) door naar tv@elektor.com en wij maken er een leuk geheel van om te delen met elkaar!  
 
Together we stand strong: creativity beats the virus!

De komende weken is Elektor actief met de serie Creativity Beats the Virus, een productie van het Elektor Ethics team en waarbinnen we ons verdiepen in de achterliggende impact van het coronavirus op onze elektronica branche.
Via: Elektor TV
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items