Vanwege de pandemie vindt de Embedded World beurs dit jaar in de vroege zomer plaats, van 21 tot 23 juni in Neurenberg. Een niet te missen evenement voor iedereen die professioneel of privé betrokken is bij microcontrollers, embedded toepassingen, software ontwikkeling en tools.

Traditiegetrouw is ook Elektor met een stand vertegenwoordigd, in de mooie daglicht hal 4A (Stand 4A-646). Zoals elk jaar verheugen we ons op je bezoek, je feedback over ons blad en je ideeën. Of gewoon voor een praatje onder elektronicadeskundigen. Eén exemplaar van onze 116 pagina's tellende beursspecial is gratis inbegrepen! Daarnaast zullen we natuurlijk ook boeken en interessante producten uit onze winkel laten zien.
 
Embedded World Elektor Booth

Nieuw dit jaar is onze newsroom op de stand, van waaruit we live in woord en beeld verslag zullen doen van de beurs. Mijn collega's Stuart Cording, Mathias Claussen en ik zullen ons verspreiden om spannende nieuwe produkten te ontdekken. We zullen vergezeld worden door een cameraploeg. Experts van de respectieve bedrijven zullen er zijn om onze vragen te beantwoorden en interessante demo's te presenteren. De video's zullen uiterlijk de volgende dag op ons YouTube kanaal te zien zijn. Zo blijf je tijdig op de hoogte van belangrijk nieuws, ook als je dit jaar niet in de gelegenheid bent naar Neurenberg te reizen. Bovendien is er nieuws over de beurs in tekst op het vertrouwde adres www.elektormagazine.nl.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Elektor stand 4A-646!

Niet in de gelegenheid om embedded world te bezoeken? Download dan wel je gratis exemplaar van onze embedded world beursspecial!
 
embedded world special
Klik op de afbeelding om de beursspecial te downloaden
Vertaling: Hans Adams