Geselecteerde Gerber-bestanden en compleet archief vanaf 1990 beschikbaar voor Elektor-leden

25 juli 2016, 11:45
Geselecteerde Gerber-bestanden en compleet archief vanaf 1990 beschikbaar voor Elektor-leden
Geselecteerde Gerber-bestanden en compleet archief vanaf 1990 beschikbaar voor Elektor-leden
Goed nieuws voor Elektor GREEN en GOLD leden! Gerber-bestanden van meer dan 1.000 projecten die sinds het jaar 2000 in Elektor zijn gepubliceerd worden als onderdeel van het lidmaatschap exclusief voor leden beschikbaar gesteld. Met Gerber-bestanden kunt u een printplaat op lokale productieapparatuur of bij een online-printproductiebedrijf laten vervaardigen. Wij bevelen hiervoor van harte onze zakenpartner Eurocircuits aan, die ook onze eigen prototypes en volume-productie voor geselecteerde projecten levert.

Ook de Bill of Materials (BOM) is als download beschikbaar. De BOM is de lijst van alle onderdelen en andere hardware-items die bij ieder Elektor-labs-project voor de productie van het werkende en geteste prototype zijn gebruikt. Het BOM-bestand gaat verder dan de onderdelenlijst die in Elektor Magazine wordt gepubliceerd. Indien nodig wordt de BOM rechtstreeks door onze lab-ingenieurs geüpdated. De BOM is meestal een Excel-bestand.

Zowel de Bill of Materials als de Gerber-bestanden kunnen van de projectpagina’s op elektormagazine.nl worden gedownload (klik hier voor een voorbeeld).

En er is meer goed nieuws. Elektor-leden hebben niet alleen toegang tot de Gerber- en BOM-bestanden maar ook tot het complete Elektor-archief vanaf 1990. De na 2000 gepubliceerde tijdschriften (en afzonderlijke artikelen) zijn al langer beschikbaar, maar vorige week hebben we ook al onze content van de jaren negentig aan het digitale archief toegevoegd. Hoewel de informatie op de website minder uitgebreid is dan wat u gewend bent van de publicaties na 2000, zijn de artikelen zelf nog steeds de moeite van het lezen waard. Wij wensen u veel plezier met deze overvloed aan professioneel ontworpen en eenvoudig te bouwen schakelingen die destijds als de nieuwste ontwikkelingen in elektronica en informatietechnologie werden beschouwd. De meeste  hebben de tand des tijds goed doorstaan.

Kort samengevat hebben Elektor-leden nu toegang tot een bibliotheek met meer dan 280 tijdschriften, oftewel duizenden verrassende, innovatieve maar ook conventionele elektronica-projecten! Nog geen lid, maar wilt u ook het Elektor-archief in zijn volle glorie doorzoeken? Neem vandaag nog een lidmaatschap! U ontvangt dan tevens zes keer per jaar ons Magazine en bij de voordelen hoort ook een korting van minimaal 10% op de artikelen in onze Elektor-shop!

Klik hier om lid te worden van de Elektor-Community
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items