Vier de lancering van de Raspberry Pi 5 met een gratis Mini MagPi Bonus Magazine!

Waar kun je beter de details induiken dan rechtstreeks bij de bron? De Britse editie van MagPi slaagde erin om de Raspberry Pi 5 op de dag van de aankondiging op de cover te plaatsen. Echter, door een strikt embargo kon de Nederlandse/Duitse/Franse editie dit niet. Maar het team van de lokale MagPi-editie heeft van deze uitdaging een kans gemaakt. Ze hebben alle gerelateerde artikelen en interviews samengebracht in een gratis te downloaden Bonus Editie voor zowel bestaande als nieuwe nieuwsbriefabonnees.
 
Raspberry Pi 5


Dit mini-magazine gaat niet alleen in op de technische specificaties van dit nieuwe technische wonder uit de koker van het beroemde bedrijf uit Cambridge, maar bevat ook exclusieve interviews met sleutelfiguren van het Raspberry Pi team, zoals Alasdair Allan en CTO James Adams.Download de gratis MagPi bonus editie

 

Elektor speelt ook een bescheiden rol in de festiviteiten. In samenwerking met MagPi organiseert onze webwinkel een leuke verloting in de aanloop naar het moment van verkoop, waarbij 25 Raspberry Pi 5-borden worden weggegeven.

We tellen vijf dagen voor de officiële verkoopstart eind oktober af naar het moment van release. Details van deze loterij zijn te vinden in de gratis bonuseditie, maar alvast: alle abonnees doen automatisch mee.

Dus, als je het al tot hier hebt gelezen, waar wacht je nog op?
Schrijf je hier in!