Bent u geïnteresseerd in embedded development, maar nog niet thuis in deze materie? Wilt u programma's schrijven voor embedded applicaties echter weet u niet waar u moet beginnen? En hoe doe je hierbij de debugging? In het Elektor webinar Embedded Development presenteren Jens Nickel en Mathias Claußen Platform IO en Visual Studio Code, handige, platform-onafhankelijke IDE's voor het ontwerpen hiervan, en hoe hierbij samen te werken met talloze andere embedded developers. Ze delen hun ervaringen, geven tips en tricks en beantwoorden vragen.

Debugging is embedded development

Wat is Visual Studio Code? Wat is Platform IO? In dit webinar wordt door Mathias en Jens niet alleen een inleiding gegeven over deze tools, maar ze leggen ook uit hoe je een project bouwt en configureert, en vervolgens compileert en uploadt naar je board. Het allerbelangrijkste hierbij wordt natuurlijk ook besproken: het debuggen van uw applicatie met deze tools. Voorbeelden hiervan worden gegeven voor de M5Stack en de Raspberry Pi Pico.

Webinar gemist?

Had u niet de mogelijkheid om het Embedded Development webinar live te bekijken? Kan gebeuren, daarom hebben we het opgenomen en gepost op Elektor TV. Dan kunt u het bekijken wanneer het u uitkomt en zo vaak als u wilt.
 

Weblinks


Vertaling: Marc Gauw