Microchip University biedt u de mogelijkheid om meer te leren over embedded control onderwerpen in het algemeen, maar ook over de Microchip, Atmel en Microsemi producten. Een van de cursussen die Microchip University aanbiedt is "Charging Batteries from Solar", waarin wordt uitgelegd hoe u dient om te gaan met de dynamische impedantie van zonnecellen, power point tracking algoritmes kunt toepassen, uw accu en zonnepaneel kunt dimensioneren, en hoe u de juiste balans kunt vinden tussen het verkrijgen van efficiëntie versus de golfvorm van de laadstroom die uw accutype vereist. 
 
Webinar: Charging Batteries from Solar
Klik op de afbeelding om u te registreren
Tijdens een webinar op woensdag 28 september 2022 (om 16:00 CEST) geven Clemens Valens (Elektor) en Dan Holt (Microchip) u alle informatie over deze cursus. Zij zullen de belangrijkste aspecten van de technologie behandelen, achtergrondinformatie verschaffen, verschillende video's uit de cursus laten zien en ook meer in detail treden over de inhoud van deze video's. Schrijf u vandaag nog in!

De sprekers


Dan Holt.jpgDan Holt is een Staff Analog Embedded Solutions Engineer (Analog FAE), werkzaam in de zuidwestelijke regio van de VS. Hij heeft, nadat hij afstudeerde met een BSEE van de San Diego State University, 12 jaar voor Microchip gewerkt en meer dan 30 jaar elektronica ontworpen. Zijn primaire verantwoordelijkheden betreffen lineaire/mixed signaalcomponenten en ondersteuning bij het ontwerp van voedingsapparatuur, inclusief ontwerp van hybride controllers voor zonne-energie en het opladen van accu’s. Zijn persoonlijke interesse richt zich op alles wat te maken heeft met DIY, off-grid zonne-energie, PCB-ontwerp, videobewerking en het mixen van live geluid in hedendaagse christelijke diensten.

Clemens Valens (Elektor)Clemens Valens is de technisch manager van Elektor Labs https://www.elektormagazine.com/labs. Hij heeft een BSc in Elektronica en een MSc in Elektronica en Informatietechnologie. Valens begon in 2008 bij Elektor als hoofdredacteur van Elektor Frankrijk. Hij maakt tegenwoordig technische tutorials en productrecensies voor Elektor.tv

Leer meer over het opladen van accu’s met zonne-energie: registreer nu

Mis dit informatieve webinar niet. Schrijf u vandaag nog in, en denk alvast na over de vragen die u de presentatoren in de live Q&A-sessie zou willen stellen!
 
Webinar: Charging Batteries from Solar
 

Vertaling: Marc Gauw