Draadloze oplossingen zijn essentieel in ons dagelijks leven. Als je 360 graden draait in je stoel zie je vast wel een paar draadloze toepassingen aan het werk. Elektor-experts en leden van de community houden zich al tientallen jaren serieus bezig met het ontwerpen en implementeren van dergelijke technologieën, en daarom wordt de jaarlijkse editie voor draadloze toepassingen van Elektor Mag altijd goed ontvangen. Dit jaar bevat de editie een breed scala aan artikelen over onderwerpen als het overbrengen van sensormetingen van een ESP32-C3 naar een ESP32 zonder Wi-Fi te gebruiken, het programmeren van kleine BLE toepassingen, een BLE sniffer, het aansturen van 5G implementaties met private cellulaire netwerken, en meer. Bezoek onze pagina over draadloze toepassingen voor meer details en links naar relevante bronnen.

Webpagina over draadloze toepassingen

Voor elke editie van Elektor Mag maken we een speciale "Focus On" pagina voor onze lezers. Op de huidige pagina over draadloze toepssingen bieden we details over de huidige editie, evenals productinformatie, aanvullende artikelen en een opmerking over onze webinar van 13 oktober getiteld "Wireless Wonders: Een blik op BLE en meer.”
 
Wireless Applications page
Klik hier om naar de pagina over draadloze toepassingen te gaan
Als je geïnteresseerd bent in draadloze toepassingen, kom dan op 13 oktober 2022 om 17.00 uur CEST naar onze webinar “Wireless Wonders”. Mathias Claussen en Jens Nickel zullen ingaan op de vraag: "Waarom BLE en niet alleen Wi-Fi?" Ze zullen in de details duiken en je vragen beantwoorden tijdens het live evenement. Opmerking: Deelnemers maken kans op een gratis exemplaar van het e-book Ontwikkel je eigen Bluetooth Low Energy toepassingen (Koen Vervloesem, Elektor 2022). Mis het niet!

Komende onderwerpen

De redactie van Elektor werkt momenteel aan nieuwe artikelen, projecten, video's en webinars. Bekijk de onderwerpen die we de komende weken en maanden zullen behandelen.
  • November/december: Productie van elektronica en componenten, met ook informatie over de komende Electronica 2022 beurs in München, Duitsland, en het World Ethical Electronics Forum.
  • Januari/februari: Audio en Video
     
Blijf op de hoogte, bezoek elektormagazine.nl!


Vertaling: Hans Adams