op het internetprotocol (IP) gebaseerde systeembeheer en datacommunicatie, naast een bijzonder efficiënt transport van datastromen. Voor de INICnet technologie is geen ontwikkeling en licentie nodig van extra protocollen of software stacks, hetgeen de ontwikkelkosten, inspanningen en tijd beperkt.
 
De INICnet technologie biedt een gestandaardiseerde oplossing die werkt met zowel onafgeschermde in elkaar gedraaide aderparen (UTP) op 50 Mbps als met coaxiale kabel op 150 Mbps. Met lage en voorspelbare vertragingstijd ondersteunt de INICnet technologie het toepassen van complexe audio en akoestische toepassingen. Het geïntegreerde netwerkbeheer ondersteunt netwerken met een omvang van twee tot 50 knooppunten, alsook processorvrije of afgeslankte modulen waarvan het knooppunt op afstand wordt geconfigureerd en beheerd. Door te voeden via de datalijn (power over data line; PoDL) worden voedingsbeheerkosten bespaard voor microfoons en andere afgeslankte modulen. De knooppunten kunnen met hetzelfde resultaat in elke gewenste volgorde worden gerangschikt. Ook kan elk knooppunt in het systeem rechtstreeks communiceren met elk ander knooppunt binnen het systeem.
 
De INICnet technologie wordt geleverd met de unified centralized network stack (UNICENS), de gratis netwerkbeheer software. UNICENS verkort de ontwikkelcycli, reduceert de software complexiteit en vereenvoudigt de systeemverificatie voor een infotainment systeem dat is gekoppeld via INICnet technologie. UNICENS bestaat eenvoudig naast het op IP gebaseerde systeembeheer, vereenvoudigt het toepassingsprogramma door het systeembeheer te scheiden van het bronnenbeheer.
 
Aanvullende hulpmiddelen voor de INICnet technologie zijn een netwerkanalysator, een netwerk configuratiehulpmiddel, alsook evaluatiekaarten met uiteenlopende functies, allemaal via Microchip’s K2L onderafdeling verkrijgbaar.
 
De 150 producten van de INICnet technologie zijn nu verkrijgbaar uit serieproductie. De 50 UTP monsters van de INICnet technologie zijn nu verkrijgbaar, maar de serieproductie staat gepland voor 2019.
 
Bezoek voor meer informatie: http://www.microchip.com/inicnet
 
2/2
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items