Microchip stroomlijnt de invoering van deze technologie met een serie van AgileSwitch® digital programmable gate drivers en een brede reeks van discrete en vemogensmodule behuizingen, beschikbaar in standaard en klantspecifieke uitvoeringen. Deze poortstuurschakelingen dragen bij aan het versnellen van de siliciumcarbide ontwikkeling van ontwerpfase tot productie.
 
Tot de andere Microchip siliciumcarbide producten behoren MOSFET’s en Schottky barrierdiodes voor 700 V en 1200 V, beschikbaar als naakte chip en in allerlei discrete en vermogensmodule behuizingen. Microchip combineert in-huis siliciumcarbide die productie met laag-inductieve vermogensbehuizingen en digitaal programmeerbare poortstuurschakelingen waarmee ontwerpers de meest efficiënte, compacte en betrouwbare eindproducten kunnen realiseren.
 
Tot de totale systeemoplossingen van het bedrijf behoort eveneens een programma van microcontrollers (MCU’s), analoog en periferie, naast communicatie, draadloos en beveiligingstechnologie.
 

Ontwerphulpmiddelen

Silicumcarbide SPICE simulatiemodellen, compatibel met Microchip’s MPLAB® Mindi™ analoge simulator, voorzien systeemontwerpers van de bronnen voor het simuleren van de schakelkarakteristieken voordat ze zich op het hardware ontwerp storten. Met de Intelligent Configuration Tool (ICT) kunnen ontwerpers efficiënt instellingen voor siliciumcarbide poortstuurschakelingen modelleren voor Microchip’s AgileSwitch® serie van digitaal programmeerbare poortstuurschakelingen.
 
Microchip breidt siliciumcarbide programma uit