Microchip laat apparatuur beter samenwerken door het aanbieden van 90 W vermogen over Ethernetbekabeling

23 oktober 2019, 13:00
Belangrijkste eigenschappen:
  • Pre-standaard en IEEE® 802.3bt-2018 apparaten gevoed in bestaande Ethernet infrastructuur
  • PoE injectors en midspans geïnstalleerd tussen gevoede apparaten (PD’s) en bestaande switch
  • PSE chipset levert beheer en besturing met uitgebreide interoperabiliteit
  • IdealBridge op MOSFET gebaseerde volle-brug gelijkrichter beveiligt PD’s tegen omgekeerde polariteit
  • Pre-standaard Gen 6 PSE chipsetontwerpen maken opwaardering naar IEEE 802.3bt mogelijk zonder aanpassing van de hardware

Microchip maakt het mogelijk dat zowel pre-standaard als aan de IEEE-gerelateerde gevoede apparatuur (powered devices; PD’s) tot 90 W elektrisch vermogen kunnen ontvangen zonder het aanpassen van Power over Ethernet (PoE) switches of bekabeling. Deze ontwikkeling vergemakkelijkt de overgang naar het gebruik van IEEE 802.3bt-2018-gerelateerde PoE injectors en midspans voor gebruikers en chipsets voor vermogenleverende apparatuur (Power Sourcing Equipment; PSE) ten behoeven van ontwerpers van systemen.
 
Omdat de industrie overschakelt naar de laatste generatie PoE technologie voor het beheren van data en voeding over een enkele Ethernetkabel met in elkaar gedraaide aderparen, staan gebruikers voor de uitdaging om ook de pre-standaard PD’s te laten werken met de IEEE 802.3bt-2018-gerelateerde PD’s zonder het aanpassen van de PoE switches of bekabeling.
 
Veel eigen oplossingen werden tot en met 2018 op de markt gebracht en ondersteunen specificaties als universele PoE (UPOE) en voeding over HDBaseT (PoH). Ze voldoen aan de grotere voedingsvraag van PD’s met twee en vier aderparen, zoals kiosken, winkelkassa’s, thin clients, 802.11ac/ax toegangspunten, kleine cellen, slimme gebouwen, industriële automatiseringssystemen en verbonden LED verlichting. Gedurende deze periode heeft Microchip een PSE chipset aangeboden voor het implementeren van de breed toegepaste PoH voedingsstandaard over vier aderparen voor 95 W PD’s. Als eerste biedt dit bedrijf nu ook een IEEE 802.3af/at/bt chipset aan waarmee pre-standaard switches kunnen samenwerken met de nieuwe aan IEEE 802.3bt-2018-gerelateerde producten. De geheel IEEE 802.3bt-gerelateerde aanbieding bestaat uit een hele serie producten.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items