Nog enkele dagen voor inzendingen Intel Edison wedstrijd

16 september 2015, 10:05
Nog enkele dagen voor inzendingen Intel Edison wedstrijd
Nog enkele dagen voor inzendingen Intel Edison wedstrijd
Onder het motto "What will you make?" dagen Elektor en Intel u uit om een project te ontwikkelen waarbij u de Intel Edison gebruikt. De afgelopen weken zijn er al heel wat inzendingen binnen gekomen, op de speciale Edison Challenge webpagina is een overzicht te vinden.

Op 21 september om 24.00 uur a.s sluit de inzendingstermijn voor ideeën. Wilt u nog meedoen? Stuur dan nog snel uw idee in! Naast de reeds bestaande prijzenpot van € 1500 voor de winnaars maakt u dan ook nog kans op 2 extra prijzen die wortden vrloot onder de inschrijvers van de Edison Challenge: 2 fraaie BioSport headsets van SMS Audio met een waarde van € 150,- per headset.

Wat is de bedoeling? Stuur uw idee (max. 500 woorden) in voor 21 september 24.00 uur. Een Elektor/Intel-jury beoordeelt deze ideeën, waarna de 20 beste inzendingen een gratis Intel Edison kit voor Arduino met bijbehorend Elektor-boek (samen ter waarde van € 150) ontvangen voor de praktische realisatie van hun idee. De beschrijvingen en video’s van de gerealiseerde projecten worden op deze website geplaatst. Na 20 november mogen Elektor-lezers de winnaar van de challenge bepalen door te stemmen op hun favoriete ontwerp.

Ga naar de aparte Edison Challenge webpagina voor meer info en deelname.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items