Na urenlang bestuderen van de projecten die meededen aan de STM32 Wireless Innovation Design Contest, heeft de jury vijf opvallende projecten genomineerd die een voorbeeld zijn van technische uitmuntendheid, creativiteit en functionaliteit. Zij dingen mee naar een van de drie geldprijzen. Gefeliciteerd aan de genomineerden! De jury selecteert de drie beste projecten uit deze groep en maakt de winnaars bekend op 10 april 2024, live op embedded world 2024.

Bekijk alle deelnemende projecten op de STM32 Wireless Innovation Design Contest pagina. Dit zijn de vijf genomineerden:
   STM32 Wireless Innovation Design Contest

Bekendmaking van de winnaars op 10 april 2024

De juryleden van STMicroelectronics en Elektor zullen nu opnieuw de vijf genomineerde projecten beoordelen en vervolgens de top drie selecteren. De officiële bekendmaking van deze drie winnaars vindt plaats op de ST-stand (Hal 4A-148) tijdens embedded world Exhibition & Conference in Neurenberg (Duitsland) op woensdag 10 april a.s. om 17.00 uur. Alle deelnemers, en de vijf genomineerden in het bijzonder, zijn van harte uitgenodigd om de prijsuitreiking bij te wonen. Tijdens de ceremonie kijken we nog één keer terug op de contest. We hopen dan van de winnaars te horen hoe hun projecten tot stand zijn gekomen.
 
Met de code ew24ELE kun je een gratis toegangskaart bestellen op de embedded world website. Voor degenen die embedded world niet persoonlijk kunnen bijwonen, worden de winnaars op 12 april ook bekendgemaakt op de contest pagina en in de verschillende Elektor nieuwsbrieven.

STM32 Wireless Innovation Design Contest: Details en prijzen

De wedstrijd daagde deelnemers uit om hun technische creativiteit en ontwerpvaardigheden te tonen door innovatieve draadloze toepassingen te ontwikkelen met STM32-oplossingen van STMicroelectronics. De jury beoordeelt de inzendingen op basis van de volgende criteria: creativiteit en innovatie; technische uitmuntendheid; functionaliteit en bruikbaarheid; esthetiek en gebruikerservaring; en documentatie en presentatie.

De jury selecteerd drie winnaars. 
 
  • 1e Prijs: € 2.500
  • 2e Prijs: € 1.500
  • 3e Prijs: € 1.000

Veel succes aan alle genomineerden!
 
STM32 Wireless Innovation Design Contest