Ontdek de geheimen van high-speed PCB ontwerpen! Neem deel aan het door Microchip Technology en Elektor georganiseerde gratis webinar, "Mastering High-Speed Protocols," op 21 September 2023 (16:30 Nederlandse tijd). Neem een duik in de wereld van moderne PCB ontwerpen met specialistische inzichten van Saad Imtiaz (Elektor) en Carl Johnson (Microchip Technology). Verbeter je vaardigheden, overwin uitdagingen en optimaliseer je ontwerpen voor maximale prestaties. Mis het niet en verzeker je deelname! 

Beheers High-Speed Protocollen

Het webinar, "Mastering High-Speed Protocols: Diving into Modern PCB Design" belooft een kennisintensief evenement te worden voor engineers, enthousiastelingen en ontwerpers die hun vaardigheden in modern PCB ontwerpen voor high-speed toepassingen willen verbeteren. Tijdens het evenement duiken we diep in de complexe wereld van modern PCB ontwerp voor high-speed protocollen waar signaalkwaliteit en databetrouwbaarheid essentieel zijn. Deelnemers krijgen de kans om het trainingsprogramma "PCB Design for Today's High-Speed Protocols" van Microchip University te ervaren. Dit programma heeft als doel deelnemers met gereedschappen en technieken uit te rusten waarmee ze de uitdagingen die gesteld worden bij het ontwerpen voor high-speed toepassingen aankunnen.

Webinar-MicroChip-Mastering-High-Speed-Protocols--Diving-into-Modern-PCB-Design-1600x929.jpg

Het webinar behandelt de volgende onderwerpen:

  • Understanding High-Speed Protocols: Deelnemers leren de basisbegrippen en het belang van moderne high-speed protocollen waarmee de weg voorbereid wordt voor effectief ontwerpen.
  • Navigating Challenges: Complexe protocollen kunnen het succes van high-speed ontwerpen ondermijnen. In dit gedeelte worden strategieën verkend die deze uitdagingen kunnen overwinnen en tot succesvolle implementatie leiden.
  • Signal Quality Management: Technieken om signaalkwaliteit te behouden en degradatie te voorkomen worden behandeld waarmee robuuste communicatie high-speed systemen verzekerd zijn.
  • Effective Implementation: We delen inzichten die leiden tot probleemloze implementatie van high-speed protocollen waardoor ontwerpen betrouwbare en stabiele prestaties behalen.
  • Optimizing Design Practices: Het webinar behandelt in de industrie bewezen technieken die ontwerpen op een hoger niveau kunnen brengen en voor betere resultaten bij high-speed PCB ontwerpen zorgen.
  • Tailored Solutions: Er worden ontwerpproblemen behandeld met protocol-specifieke oplossingen waardoor deelnemers real-world uitdagingen aan kunnen gaan.
 

Tijdens het webinar komen Saad Imtiaz en Carl Johnson aan het woord, waarbij zij deelnemers meenemen langs essentiële ontwerpaspecten van high-speed PCB ontwerpen. Carl Johnson, met bijna 35 jaar ervaring in het ontwerpen, testen en beoordelen van PCB platformen, zal een schat aan praktische kennis en ervaring ter tafel brengen. Saad Imtiaz, Senior Ontwerper bij Elektor met een achtergrond in Mechatronicaontwikkeling zal inzichten uit zijn uitgebreide ervaring in een verscheidenheid van industrieën delen.

Deelnemers kunnen een dynamische leerervaring verwachten met demonstratieve videofragmenten en diepgaande uitleg die meer begrip en inzicht verschaffen. Een vraag- en antwoordsessie waar deelnemers de gelegenheid krijgen om direct vragen te stellen aan de experts en antwoord kunnen krijgen op vragen rond de complexiteit van high-speed PCB ontwerpen maakt het geheel compleet


Dit webinar is een waardevolle kans voor iedereen die meer wil weten over high-speed PCB ontwerpen en zijn of haar vaardigheid op dat gebied wil verbeteren. Verzeker je plaats vandaag nog en kom aan boord voor een verhelderende reis in de wereld van high-speed protocollen en modern PCB ontwerpen.Registreer nu om een plaats te reserveren en uw wereld op het gebied van PCB ontwerpen te vergroten.