De Microchip University cursus "ARM Cortex-M Architecture Overview" behandelt de architectonische verschillen van de Cortex-M cores en helpt je kiezen welke versie de beste keuze is voor je eigen toepassing.

De ARM Cortex-M cores zijn bijzonder populair bij embedded ontwerpers en bestrijken een breed scala aan mogelijkheden en prestaties. Heb je je ooit afgevraagd wat de werkelijke verschillen zijn tussen de diverse cores? M0+, M23, M3, M4, M7? Waarom zou een ontwerper de ene kern boven de andere moeten kiezen? Of, wanneer zou een ontwerp baat hebben bij een krachtigere kern in de productfamilie?

In deze webinar behandelt John Haroian, Staff Embedded Solutions Engineer bij Microchip, de belangrijkste aspecten van de technologie. Hij geeft achtergrondinformatie, toont verschillende video's uit de cursus, en gaat in deze video's dieper in op de inhoud. Veel vragen worden ook door hem beantwoord.

De volledige cursus duurt ongeveer 140 minuten en gaat veel uitgebreider in op de details. Doe mee, want het is een zeer interessante les en, veel minder belangrijk, hij is natuurlijk gratis.
 

ARM Cortex M bronnen


Vertaling: Hans Adams