Clemens Valens
Over dit artikel

Ontwerp je eigen chip

Eenvoudig werken met een krachtige FPGA

LABSPROJECT
Gebaseerd op een LABS project | July 2012 | Hier te vinden
Ontwerp je eigen chip
Een van de meest veelzijdige maar ook complexe componenten in de hedendaagse elektronica is zonder twijfel de FPGA, een doolhof van poorten en andere deelschakelingen waarmee je als het ware je eigen digitale schakeling op een chip kunt samenstellen. In deze serie laten we aan de hand van een in het Elektor-lab ontworpen FPGA-experimenteerbordje zien hoe elke elektronicus gemakkelijk zelf met dit soort programmeerbare logica aan de slag kan gaan.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Reacties worden ingeladen...