De META-DX1 MACsec bouwsteen beveiligt verkeer dat het datacentrum of de bedrijfsgebouwen verlaat. FlexE zorgt ervoor dat zowel cloud als telecom dienstenaanbieders kunnen voldoen aan de capaciteitseisen, waarbij tegelijkertijd de investeringen in glasvezelnetwerken beperkt blijven door het optimaal configureren van verbindingen die uitgaan boven het huidige fixed-rate Ethernet, zodat ze goedkope, hoog-volume optische verbindingen kunnen toepassen. De META-DX1 serie combineert als enige MACsec en FlexE in één oplossing om te kunnen voldoen aan de volgende fase van capaciteitsverhoging in Data Centre Interconnect (DCI) configuraties.
 
Verder onderscheidt META-DX1 zich doordat het flexibele kruispuntomschakelen ook is geïntegreerd. Dit maakt het voor OEM’s gemakkelijker om de marktovergang te sturen van de op PAM gebaseerde architecturen met 25 Gbps NRZ en 56 Gbps door ervoor te zorgen dat deze een enkel ontwerp of SKU ondersteunen voor zowel 100 GbE (QSFP28) als 400 GbE (QSFP-DD) optische verbindignen. Door het aanbieden van krachtige tijdstempeling met nauwkeurigheid op nanosecondeniveau op elke poort, zorgt META-DX1 er ook voor dat netwerken zullen voldoen aan de uitdagende timingeisen van de 5G basisstations voor mobiele communicatie.
 
De eerste META-DX1 componenten van deze serie zullen in het derde kwartaal van 2019 beschikbaar zijn. Ze zijn allemaal hardware-compatibel en worden ondersteund door hetzelfde software ontwikkelpakket (SDK).
 
Bezoek voor meer informatie: META-DX1