Microchip heeft de afgelopen 23 jaar op hun jaarlijkse gebruikersconferentie superieure cursusen voor hun klanten verzorgd. Het doel van het online Microchip University Program is om je dezelfde informatie te geven die je nodig hebt om degelijke embedded besturingssystemen te ontwerpen met Microchip toepassingen. Er worden voortdurend nieuwe cursusen toegevoegd.

Een van de cursussen die de Microchip University aanbiedt is de "ARM® Cortex®-M Architecture Overview". Deze cursus behandelt de architectonische verschillen van de Cortex-M cores en helpt je kiezen welk systeem de beste keuze is voor je eigen toepassing.
 
Free Webinar: ARM® Cortex®-M Architecture Overview

De ARM® Cortex®-M cores zijn bijzonder populair bij embedded ontwerpers en bestrijken een breed scala aan mogelijkheden en prestaties. Heb je je ooit afgevraagd wat de verschillen zijn tussen de diverse cores? Waarom zou een ontwerper de ene core boven de andere moeten gebruiken? Of, wanneer zou een ontwerp baat hebben bij het gebruik van een krachtigere core uit de familie?

Op donderdag 23 februari 2023 (om 16:00 uur) behandelen Clemens Valens (Elektor) en John Haroian (Microchip) in een webinar de belangrijkste aspecten van de technologie, geven ze achtergrondinformatie, laten verschillende video's uit de cursus zien, en gaan ze dieper in op de inhoud in deze video's. Reserveer je plek vandaag nog.
 

De sprekers

John Haroian is Staff Embedded Solutions Engineer bij Microchip Technology Inc. Hij is gespecialiseerd in de functionele groep Embedded Software en leidt mede de Noord-Amerikaanse Linux Werkgroep. John heeft meer dan twintig jaar ervaring in de halfgeleider- en micro-elektronica-industrie.  Hij heeft een BSEE van de Washington State University en een MSCS van Georgia Tech. Naast het ondersteunen van klanten is John auteur en docent van verschillende cursussen bij Microchip MASTERs en Microchip University.

Clemens Valens (Elektor)Clemens Valens is technisch manager van Elektor Labs. Hij heeft een BSc in elektronica en een MSc in elektronica en informatietechnologie. Valens begon in 2008 voor Elektor te werken als hoofdredacteur van Elektor France. Momenteel produceert hij technische tutorials en productrecensies bij Elektor.tv

Meer informatie over ARM® Cortex®-M cores: Registreer nu

Mis deze informatieve webinar niet. Schrijf je vandaag nog in en denk alvast na over de vragen die je de presentatoren in de live vraag- en antwoordsessie zou willen stellen! 
 
Webinar Elektor & Microchip University
 
Vertaling: Hans Adams