De Microchip University biedt je de gelegenheid om meer te leren over algemene onderwerpen van embedded control, maar ook over Microchip, Atmel en Microsemi producten. Een van de cursussen die de Microchip University aanbiedt is "Hello FPGA," die Microchip's low-power FPGA portfolio introduceert, van hun ultra-low-density devices tot hun nieuwste mid-range-density PolarFire FPGA en PolarFire SoC families. 

Hello FPGA Webinar

In een informatief webinar op 22 maart a.s. (om 16.00 uur) leiden Clemens Valens (Elektor) en Tim McCarthy (Microchip) je door de interessante cursus. Ze behandelen de belangrijkste aspecten van de technologie, geven achtergrondinformatie, tonen verschillende video's uit de cursus, en gaan dieper in op de inhoud van deze video's. De volgende vragen zullen zeker beantwoord worden:
          
  • Wat is een FPGA? 
  • Waarom een FPGA gebruiken?      
  • Hoe kies je de juiste FPGA?
  • Wat is de FPGA ontwerp methode?
 
Schrijf je nu in >>>
 
Tijd en datum:
Dinsdag 22 maart 2022 om 16.00 uur
Taal: Engels


De sprekers

Tim McCarthy (Microchip)

Tim McCarthy heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van digitale logica. McCarthy kwam in 2018 bij Microchip en is verantwoordelijk voor de klantentraining van FPGA's. McCarthy heeft een BEE van de Universiteit van Dayton en een MSEE van de Universiteit van Michigan - Dearborn.

Clemens Valens (Elektor)Clemens Valens is de Technisch Manager van Elektor Labs. Hij heeft een BSc in Elektronica en een MSc in Elektronica en Informatietechnologie. Valens kwam in 2008 bij Elektor werken als hoofdredacteur van Elektor Frankrijk. Hij maakt momenteel engineering tutorials en product reviews op Elektor.tv.

Leer meer over FPGAs: Schrijf je nu in

Mis dit informatieve webinar niet. Schrijf je vandaag in en denk alvast na over vragen die je de presentatoren zou willen stellen in de live vraag- en antwoordsessie! 
 
Hello FPGA Webinar


Vertaling: Hans Adams