Laagvermogen prestaties voor aanraakgevoelige toetsvelden zijn ingebouwd via de bibliotheek, waarbij complete oppervlakken in één keer worden gescand in de diepe slaapmodus. Betrouwbaarheid  is een fundamentele eis voor touch, en de oplossing voorziet in een onbeperkt reactievermogen met behoud van functies onder invloed van water en ruis, overeenkomstig de eisen van automotive en toepassingen van huishoudelijke apparaten. Implementaties werken onder natte condities en kunnen 10 V doorstaan in geleide ruis, overeenkomstig norm 61000-4-6 testniveau 3 van de International Electrotechnical Commission (IEC).
 
Ontwikkeltools
Het DM080101 watertolerante Touch Surface ontwikkelpakket maakt een gemakkelijke evaluatie van de 2D Touch Surface bibliotheek mogelijk. Het pakket demonstreert watertolerantie en ruisongevoeligheid op een aanraakgevoelig toetsveld en heeft twee touch knoppen, alles bestuurd door dezelfde MCU.
 
Beschikbaarheid
De 2D Touch Surface bibliotheek is gratis beschikbaar bij de aanschaf van een willekeurige compatibele MCU. Het DM080101 watertolerante Touch Surface ontwikkelpakket is nu beschikbaar als monster en uit serieproductie.
 
Bezoek voor meer informatie: 2D Touch Surface library