Nieuwe SCH322X I/O-controllers van Microchip

8 maart 2016, 15:07
Nieuwe SCH322X I/O-controllers van Microchip
Nieuwe SCH322X I/O-controllers van Microchip
De nieuwe SCH322X-serie I/O controllers is uitgebreid uitgerust en flexibel en afgestemd op de eisen van industriële en embedded computing ontwerpers. De next-gen-productserie is ondergebracht in kleinere behuizingen en heeft een lange productlevensduur. Hierdoor kan een betere prijs-/prestatieverhouding worden gerealiseerd.
 
De controllers bieden gebruikers een combinatie van producten voor industriële en embedded toepassingen. Elk product in de serie heeft zijn eigen specificaties, waarbij seriële poorten, een parallelle poort en PS/2 kunnen worden gecombineerd met flexibele GPIO en temperatuur- en spanningsbewaking. Ontworpen om te werken binnen de x86-architectuur, zijn er zes verschillende controllers die zijn toegesneden op verschillende toepassingen. Onder de keuzemogelijkheden vallen onder andere een variërend aantal seriële poorten, hardwarebewaking en wel of geen toetsenbordcontroller. De serie wordt aangeboden in ruimtebesparende BGA-behuizingen voor het ontwerpen van zo compact mogelijke printplaten.
 
Meer info: www.microchip.com/SCH322x-022316b
Producten
Bijlage
zip file icon png
Blockdiagram SCH3227
Blockdiagram for the new Microchip SCH3227 (Zipped). The new SCH322X Product Family Combines Input/Output Functionality with Hardware Monitoring for More Cost-Effective Industrial Applications
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items