Het pakket heeft ook beeldinterfaces volgens industriële standaarden, ondergebracht in 4 GB dubbele datasnelheid vierde-generatie geheugen (DDR4) op de chip en 1 GB flashgeheugen voor respectievelijk het bufferen van beelden en de gebruikersconfiguratie. Er is een tweerichtings Mobile Industry Processor Interface (MIPI) beschikbaar als een sensorinterface en de keus uit High-Definition Multimedia Interface (HDMI), Display Serial Interface (DSI) voor weergave en Serial Digital Interface (SDI) voor omroepachtige video. Het pakket biedt tevens de evaluatie van referentie-ontwerpen voor beeld-in-beeld (PiP) en hoekdetectie met configureerbare resolutie en beeldsignaal parameters. Met deze functies is de PolarFire FPGA beeld en video oplossing geschikt voor veelzijdige toepassingen in meerdere marktsectoren, waaronder bewakings- en internetprotocol (IP) camera’s, automotive en andere zelfstandige/mobiele toepassingen, machine vision/medisch, slimme woningen en andere toepassingen in de industriële, lucht/ruimtevaart en militaire sectoren.
 
Geïnteresseerden in Microchip’s prijs-geoptimaliseerde PolarFire FPGA’s, die het laagste opgenomen vermogen en mid-range dichtheden in de industrie bieden met ongekende veiligheid en betrouwbaarheid, bezoeken www.microsemi.com/polarfire.
 
De PolarFire beeld en video oplossing heeft toegesneden hardware om de evaluatie mogelijk te maken van allerlei beeld en video protocollen op PolarFire FPGA’s. Het ontwikkelpakket, het geoptimaliseerde intellectuele eigendomssysteem, voorbeelden van referentie ontwerpen, demonstratie ontwerpen en afgeleiden zijn eveneens inbegrepen als onderdeel van het complete ecosysteem. Het pakket heeft een gratis gouden licentie voor een jaar op de Libero® SoC Design Suite, Microchip’s uitgebreide ontwerphulpmiddel.
 
Microchip’s PolarFire FPGA beeld en videopakket, MPF300-VIDEO-KIT, kan nu worden aangeschaft.
Bezoek voor meer informatie: PolarFire™ FPGA imaging and video solution