Attentie, elektronica-gerichte startups! De productronica fast forward startup competitie is van start gegaan. Zijn jullie klaar voor de uitdaging?
productronica fast forward 2021, het start-up platform van Elektor, is uw kans om uw startup en technologie te presenteren aan de internationale elektronicagemeenschap. Als uw technologie zich onderscheidt, maakt u kans op een wereldwijd marketingpakket van Elektor. De inschrijving is geopend.

 
 productronica fast forward 2021
 

De productronica fast forward 2021 Competitie

Ondernemende engineers weten dat het op de markt brengen van een elektronisch product een uitdagend proces is. Nadat u een levensvatbaar prototype hebt ontwikkeld, moet u de productie plannen, en marketingcampagnes opzetten, potentiële partners benaderen en een verkoopteam opbouwen. Productronica fast forward, het start-up platform van Elektor, biedt u de kans om dit proces een vliegende start te geven. Door deel te nemen, kunt u de mogelijkheden van uw bedrijf laten zien, het talent van uw team in de schijnwerpers zetten en kans maken op een Elektor marketingpakket t.w.v. € 50.000.
 
Finalisten krijgen de gelegenheid om hun producten en oplossingen te pitchen voor de productronica fast forward 2021 jury en de aanwezigen. Dit is een uitstekende gelegenheid om nuttige feedback te verzamelen van potentiële klanten en industriële innovators.


Geef u vandaag nog op
 
  • Registratie deadline: 30 juni 2021
  • Prijzen:
    • Eerste prijs: € 50.000 marketingpakket van Elektor.
    • Tweede prijs: € 25.000 marketingpakket van Elektor.
    • Derde prijs: € 15.000 marketingpakket van Elektor.

Een geschiedenis van innovatie en succes

De productronica fast forward competitie van 2019 trok innovators uit heel Europa. Uiteindelijk kregen acht bedrijven de kans om hun product of technologie te presenteren aan de indrukwekkende jury, die bestond uit Clemens Valens (Elektor), Ruud Vertommen (Distrelec), Andreas Züger (Distrelec), en Niclas Fritz (BatchOne). Nadat de pitches waren afgerond en de jury iedereen had beoordeeld, werden de winnaars bekendgemaakt.

 
 productronica fast forward 2019 winners


De winnaars uit 2019:
 
  • Eerste Prijs: Touchless Automation GmbH — Fabrikanten van innovatieve industriële apparatuur die onderdelen van elk materiaal kan bewerken zonder ze aan te raken.
  • Tweede Prijs: Konekt — Door het gebruik van 3D-productie, miniaturisering en rapid prototyping, ondergaat de productie van elektronica een revolutie.
  • Derde Prijs: robodev GmbH — Fabrikanten van een modulaire automatiseringsoplossing die eenvoudig kan worden ingesteld en geprogrammeerd. Het ondersteunt uw werknemers in de productie van assemblage, zelfs bij kleine batchgroottes of korte levenscycli van producten.

Hulpmiddelen voor startups

Sinds enkele jaren zet Elektor zich in om enkele van 's werelds meest veelbelovende, op elektronica gerichte startups van de grond te helpen. Is uw startup op zoek naar een duwtje in de rug? Wat dacht u van wat inspiratie? Of misschien wilt u gewoon wat nuttige inzichten van marktleiders? Bekijk dan deze nuttige video's.
 
Almit in gesprek met Elektor op Productronica 2019
 

Elektor praat met Distrelec op productronica 2019.
 

Elektor interviewt Kurtz Ersa op de Productronica 2019.

En vergeet niet ons Elektor Industry magazine te lezen. Veel succes!