Hexiwear: ontwikkelkit voor wearable toepassingen

3 mei 2018, 12:31
Hexiwear: ontwikkelkit voor wearable toepassingen
Hexiwear: ontwikkelkit voor wearable toepassingen

Hexiwear is een ontwikkelkit voor wearable toepassingen. Een klein, strak, energiezuinig gadget vol sensoren om uzelf en de wereld om u heen door te meten. Het heeft draadloze functionaliteit, zodat het kan verbinden met apparaten in de buurt en met cloud-servers ver weg.
Hexiwear is de vrucht van een samenwerking tussen MikroElektronika en NXP en is enthousiast ontvangen. In tegenstelling tot de meeste producten van MikroElektronika is Hexiwear volledig open source.

Laten we het eens nauwkeurig bekijken.

Uitpakken

Het Hexiwear Power User Pack wordt geleverd in twee doosjes. Het eerste bevat de zeshoekige Hexiwear-module plus een zwarte polsband (die een beetje aan de korte kant is), een zachte zwarte rand om de Hexiwear te gebruiken als een (sleutel)hanger en twee extra maskers voor de voorzijde in geel en groen. De Hexiwear zelf is zwart met blauw. In het tweede doosje zitten een grillig gevormde grondplaat, het Hexiwear Docking Station, en een korte USB-kabel.Het zag er allemaal heel netjes uit, zowel de verpakking als de hardware (zelfs de USB-kabel zag er goed uit, al is ook die een beetje kort). Het is duidelijk te zien dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het ontwikkelen van dit product. Het ziet er uitnodigend uit, je wilt er meteen mee aan de slag.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items