Het bestellen van een PCB via de RF pool gaat op een identieke manier als het bestellen van een print via de andere proto-services. Op www.eurocircuits.com logt u in op uw account en kiest u Calculate and order onder het menu Calculate and order.
Op deze pagina kiest u van welke service u gebruik wenst te maken. In dit geval dus van de RF pool. Kies hier voor Price calculator indien u snel de prijs wil berekenen aan de hand van de afmetingen en een aantal standaardinstellingen.
 
Wanneer u uw printontwerp al klaar hebt, komt u via de knop Analyse your data op de pagina waar u uw Eagle- of gerberbestanden kunt uploaden voor de verwerking via de PCB Visualizer en de PCB Checker. En wanneer u niet helemaal zeker bent van de configuratie van uw PCB, kunt u via de knop Launch inquiry de hulp inroepen van een medewerker van het sales team van Eurocircuits, die u met kennis van zaken zal helpen bij het kiezen van de juiste technische eigenschappen van uw PCB. U kunt deze hulp ook aanroepen vanuit de PCB Visualizer , een zeer handige tool waarmee u vóórdat u uw print bestelt de nodige technologie en opties kunt instellen en eventuele problemen bij de productie kunt voorkomen.
 
Net als bij de Standard pool en Proto pool services kunt u bij de RF pool kiezen tussen een tweelaags- of een vierlaags-print. U kunt eventueel ook de kleur van het soldeermasker en van de opdruk veranderen, u kunt zelfs PCB PIXture kiezen en uw eigen grafische ontwerp op de PCB laten afdrukken, maar dan valt u niet meer in de pooling service.
 
De exacte printspecificaties vindt in een overzichtelijke lijst hier.
 
Bent u klaar om te bestellen of wilt u gewoon eens kijken naar de mogelijkheden? Log dan in via www.eurocircuits.com en voer uw printgegevens in.
 
En wanneer u ook eens wil zien hoe een vierlaags-print geproduceerd wordt, bekijk dan onderstaande video.

2/2
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items