Met de mogelijkheid om de mate van temperatuurverandering van een systeem te meten, zijn de EMC181x componenten de eerste in de industrie die tweedimensionale temperatuurregistratie bieden. Als aanvulling op het rapporteren van de gangbare temperatuur, meldt deze functie klanten ook de mate van temperatuurverandering in een systeem en wisselt data uit die er voor kan zorgen om toepassingen beter te stabiliseren.
 
Ideaal voor gesloten-lus systemen en andere toepassingen die werken op lagere voedingsspanningen, voorziet het systeem in een vroegtijdige melding van stijgende of dalende temperaturen, hetgeen beveiliging biedt tegen potentiële systeemstoringen.
Op 1,8 V is de EMC181x meerkanaals sensorserie compatibel met Microchip’s uitgebreide programma van laagspannings- en laagvermogen microcontrollers.
 
De ADM00773 evaluatiekaart geeft alles wat nodig is voor het demonstreren van de 1,8 V driekanaals tweedraads EMC1833 temperatuursensor en geeft functioneel inzicht in de andere componenten binnen de EMC181xx serie. Er is evaluatie mogelijk van programmeerbare functies, zoals de mate van temperatuurverandering, temperatuuralarmeringsgrenzen en de weerstandsfoutcorrectie (REC), als aanvulling op de temperatuurmetingen buiten de kaart en gegevensregistratie. De evaluatiekaart wordt aangesloten op een PC via een USB interfacekaart en komt met de Microchip Thermal Management Software grafische gebruikersinterface (GUI).
 
De EMC181x serie bestaat uit vijf componenten die vanaf vandaag allemaal beschikbaar zijn als monster en uit serieproductie.
 
Wilt u meer weten over de EMC181x temperatuursensorserie, bezoek dan www.microchip.com.
 
2/2
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items