De dsPIC33CK64MP105 (MP1) serie breidt de onlangs geïntroduceerde dsPIC33CK serie uit met een voordelig geprijsde versie voor toepassingen met een kleiner geheugen en printoppervlak, namelijk tot 64 KB flashgeheugen en in 28- tot 48-pens behuizingen. Er zijn kleine behuizingsafmetingen van maar 4x4 mm. Deze compacte component levert de ideale combinatie van eigenschappen voor sensoren in auto’s, motorregeling, compacte gelijkspanningsomzetters of zelfstandig werkende Qi zenders. Zowel de enkel- als dubbelkerns dsPIC33C componenten leveren snelle voorspelbare prestaties voor tijdkritische besturingstoepassingen, hebben uitgebreide context geselecteerde registers om de interruptvertragingstijd te beperken en kunnen instructies van rekenintensieve algoritmen sneller verwerken.

Alle componenten in de dsPIC33C serie beschikken over een complete set functionele beveiligingshardware voor het vergemakkelijken van ASIL-B en ASIL-C certificaties in veiligheidskritische toepassingen. Tot de functionele beveiligingsfuncties behoren meervoudige redundante klokbronnen, failsafe klokmonitor (FSCM), teruglezen van /O-poorten, foutcorrectiecode (ECC) voor flashgeheugen, ingebouwde zelftest voor RAM (BIST), schrijfbeveiliging, redundantie van de analoge periferie en nog veel meer. Een robuuste set van CAN-FD periferie, samen met de nieuwe ondersteuning voor een werktemperatuur van 150 °C, maakt deze componenten bij uitstek geschikt voor gebruik onder extreme omgevingscondities, zoals onder de motorkap van auto’s.
De dsPIC33C serie wordt ondersteund door Microchip’s MPLAB® ontwikkel ecosysteem, waaronder Microchip’s gratis MPLAB X geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE), MPLAB codeconfigurator, MPLAB XC16 C compiler hulpmiddelenpakket en de MPLAB in-circuit debugger/programmer hulpmiddelen. Microchip’s motorBench development suite versie 2.0, dat nu motoren met een hoge spanning tot 600 V ondersteunt, is ook beschikbaar om klanten te helpen bij het afregelen van motoren door gebruik te maken van het veldgeoriënteerde regelalgoritme (FOC).
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items