Versnel de ontwikkeling van zich op afstand bevindende IoT knooppunten met de meest zuinige industriële LoRa® systeem-in-behuizing serie

12 november 2018, 11:00
Image: Microchip
Image: Microchip
Belangrijkste eigenschappen:
  • De lage vermogensopname van de SAM R34/35 LoRa systeem-in-behuizing (SiP) is toonaangevend voor de industrie
  • Realiseert lange-afstand draadloze verbindingen en langere systeembatterijlevensduur in zich op afstand bevindende IoT knooppunten
  • Werkt overkoepelend met belangrijke LoRaWAN™ gateway en netwerkaanbieders
  • Ontwikkelkaart gecertificeerd door FCC, Industry Canada en Radio Equipment Directive
 
Microchip kondigt een dicht geïntegreerde LoRa® systeem-in-behuizing (SiP) serie aan met een ultralage vermogensopnemende 32-bit microcontroller (MCU), sub-GHz HF LoRa zend/ontvanger en software stack. De combinatie van lange-afstand draadloze verbindingen met laagvermogen prestaties is bedoeld om de ontwikkeling te versnellen van op LoRa gebaseerde verbindingsoplossingen.
 
De SAM R34/35 SiP’s worden ondersteund door gecertificeerde referentie-ontwerpen en de bewezen overkoepelende werking met belangrijke LoRaWAN™ gateway en netwerkaanbieders, zodat het hele ontwikkelproces met hardware, software en ondersteuning aanzienlijk wordt vereenvoudigd. De componenten hebben bovendien de laagste vermogensopname van de industrie in slaapmodi, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd in zich op afstand bevindende IoT knooppunten.
 
De meeste LoRa eindcomponenten bevinden meestal voor langere perioden in de slaapmodus, en worden slechts zo nu en dan gewekt voor het verzenden van kleine datapakketten. Aangestuurd door de ultralage vermogensopnemende op de SAM L21 Arm® Cortex®-M0+ gebaseerde MCU, nemen de SAM R34 componenten in de slaapmodi een stroom op van maar 790 nA om de vermogensopname drastisch te beperken en daardoor de levensduur van de batterij te vergroten in eindtoepassingen. Dicht geïntegreerd in een compacte 6x6 mm behuizing is de SAM R34/35 serie ideaal voor een brede reeks lange-afstand, laagvermogen IoT toepassingen die om ontwerpen met een kleine vormfactor vragen en een batterijlevensduur van meerdere jaren.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items