Microchip heeft de laatste 23 jaar superieure leerstof voor hun klanten geleverd op hun jaarlijkse conferentie voor gebruikers. Het doel van het online Microchip University Programma is je dezelfde informatie te geven die je nodig hebt om robuuste embedded besturingssystemen te ontwerpen met toepassingen van Microchip.

Een van de cursussen die de Microchip Universiteit aanbiedt is "Introduction to Solid-State Lighting". Deze cursus behandelt zowel de terminologie voor verlichting als een inleiding tot verlichtingsdrivers en regeltechnieken voor solid-state verlichting. De cursus is bedoeld voor de technicus die zijn/haar algemene technische kennis wil uitbreiden tot het ontwerpen van moderne lampen en verlichtingsarmaturen. 
 
Introduction to Solid-State Lighting (Webinar)
Click on the image to register
In een webinar op donderdag 20 oktober 2022 (om 16:00 uur) zullen Clemens Valens (Elektor) en George Rasko (Microchip) je door de cursus leiden. Ze behandelen de belangrijkste aspecten van de technologie, geven achtergrondinformatie en laten verschillende video's uit de cursus laten zien. Ze gaan dan meer in detail in op de inhoud van deze video's. Reserveer vandaag je plaats!

De sprekers

Dan Holt (Microchip)George Rasko is Senior Applications Engineer bij Microchip Technology in de Analog, Power, and Interface Divisie. Hij behaalde Bachelors en Masters in Elektrotechniek aan de Universiteit van Michigan (Ann Arbor). George heeft meer dan 40 jaar ervaring, onder meer bij Ford, IBM, Octel/Lucent, Calient Networks, Soraa, Microsemi en Microchip.

Clemens Valens (Elektor)Clemens Valens is de Technisch Manager van Elektor Labs. Hij heeft een BSc in Elektronica en een MSc in Elektronica en Informatietechnologie. Valens begon in 2008 voor Elektor te werken als hoofdredacteur van Elektor Frankrijk. Momenteel maakt hij technische tutorials en productbesprekingen op Elektor.tv


Leer meer over Solid-State verlichting: Schrijf je nu in

Mis dit informatieve webinar niet. Schrijf je vandaag nog in en denk alvast na over vragen die je de presentatoren zou willen stellen in de live vraag- en antwoordsessie aan het einde van het webinar! 
 
Webinar: Charging Batteries from Solar


Vertaling: Hans Adams