Ontwikkelhulpmiddelen

De nieuwe PIC16F18446 microcontrollers zijn compatibel met MPLAB PICkit™ 4 (PG164140), Microchip’s meest recente in-circuit hulpmiddel voor goedkoop programmeren en foutzoeken. De Curiosity ontwikkelkaart (DM164137), een snelle prototypekaart met veel functies, kan ook worden gebruikt om de ontwikkeling te starten met deze MCU’s. Beide ontwerphulpmiddelen worden ondersteund door de MPLAB X geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) en door de op cloud gebaseerde MPLAB Xpress IDE. Als aanvulling voorziet de MPLAB codeconfigurator (MCC), een gratis software plug-in, in een grafische interface voor het configureren van de periferiebouwstenen en functies voor elke willekeurige toepassing. Ontwerpers die meteen willen beginnen met de ontwikkeling doen de download voor een snelle start met codevoorbeelden en kunnen een aanvullende MPLAB Xpress PIC16F18446 development board aanvragen die voor een beperkte periode beschikbaar is.Het snel opzetten van een prototype met de ATmega4809 wordt ondersteund door het ATmega4809 Xplained Pro (ATmega4809-XPRO) evaluatiepakket. Het USB-gevoede pakket heeft aanrakingsgevoe-
lige knoppen, LED’s en uitbreidingscontactstrippen (headers) om snel iets op te zetten, alsook een on-board programmer/debugger die naadloos integreert met de Atmel Studio 7 geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) en Atmel START, een gratis online hulpmiddel voor het configureren van periferiebouwstenen en software die de ontwikkeling versnelt.
 
De Curiosity ontwikkelkaart en het ATmega4809 Xplained Pro evaluatiepakket hebben een mikroBUS™ compatibele voet voor het gemakkelijk toevoegen van sensoren, actuatoren of communicatie interfaces van Mikroelektronika’s uitgebreide serie opklikbare kaarten (click boards™ genaamd).
 
Prijzen en beschikbaarheid
De PIC16F18446 en ATmega4809 componenten zijn nu verkrijgbaar in een variëteit aan geheugenafmetingen, aantal pennen en soorten behuizingen in serieproductie aantallen.
De MPLAB PICkit 4 programmer/debugger is beschikbaar voor $47.95 per stuk.
De Curiosity ontwikkelkaart is beschikbaar voor $20.00 per stuk.
Het ATmega4809 Xplained Pro evaluatiepakket is beschikbaar voor $38.00 per stuk.
 
Neem voor aanvullende informatie contact op met elke willekeurige verkoopvertegenwoordiger of geautoriseerde wereldwijde distributeur. Ga voor het verkrijgen van de producten die in dit persbericht worden genoemd naar Microchip’s gemakkelijk te gebruiken online verkoopkanaal microchipDIRECT of neem contact op met een van Microchip’s geautoriseerde distributiepartners.
 
2/2
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items