De dagen dat elektronicaliefhebbers zelf hun programmers in elkaar knutselden om PIC’s en soortgelijke microcontrollers te programmeren, zijn al lang voorbij. Microchip heeft onlangs de nieuwste PICkit 5 In-Circuit Debugger/Programmer geïntroduceerd, die compatibel is met veel van de Microchip controllerfamilies. Voor professioneel debuggen is ook de krachtige MPLAB ICD 5 In-Circuit Debugger/Programmer beschikbaar. Dit artikel verkent de nieuwe mogelijkheden en laat zien hoe de nieuwe versies kunnen worden geïntegreerd in een bestaande ontwikkelomgeving.

Download het artikel

Gratis poster
Microchip en Elektor hebben samen een poster gemaakt die absoluut niet zou misstaan in jouw lab, werkruimte of klaslokaal. Deze poster geeft niet alleen meer informatie over PICkit 5 en MPLAB ICD 5, maar toont ook een uitgebreide selectie boards die compatibel zijn met deze nieuwe tools.

Download de poster

Maar dat is nog niet alles. Microchip heeft een geweldige aanbieding, exclusief voor Elektor lezers. Profiteer nu van15% korting op PICkit 5 of MPLAB ICD 5:
Aanbieding PICkit 5 MPLAB ICD 5