De M-2x00 serie OEM RFID readers maakt eenvoudige integratie van RFID technologie in een veelvoud van applicaties mogelijk.

De M-2900 is een hoogwaardige 8-kanaals OEM-lezer. Deze module, ontwikkeld met INDY R2000-chip, die voorzien is van een krachtig anti-collision-algoritme voor een betere tag-responstijd.
 
M-2900 RFID reader
Afhankelijk van de toepassing kan de M-2900 ingesteld worden op buffermodus of realtime-modus.
In de buffermodus worden de gedetecteerde tag in een buffer toegevoegd en opgeslagen. Hiermee kan op een efficiëntie wijze een inventarisatie uitgevoerd worden.

In realtime-modus wordt de gedetecteerde tag realtime doorgestuurd en zo kan de gebruiker direct beschikken over de taggegevens.

De M-2900 OEM is uitgerust met een koellichaam als behuizing die garant staat voor een effectieve warmteafvoer. Dit biedt een snelle verwerking en verlengt ook de levensduur van de module. Naast de 8-kanaals uitvoering is in deze serie ook een 1- en 4-kanaals uitvoering beschikbaar. Toepassingen kunnen heel divers zijn, voor het openen van slagbomen bij getagde voertuigen tot smart cabinets met selectieve toegang tot dure apparatuur of gereedschap, dan wel gevaarlijke goederen. Eén kanaals uitvoeringen worden ingezet ondermeer voor specifieke apparatuur welke alleen vrijgegeven worden door gemerkte consumables.

Er is een SDK en user guide beschikbaar en op aanvraag ook een development board.
 

Meer informatie:

Elincom Electronics BV
Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275

info@elincom.nl
www.elincom.nl
newsroom