De serie EasyB modulaire elektronische zekeringen van Block is uitgebreid met een 48Vdc variant. Deze module is ideaal voor de beveiliging in de 48Vdc aandrijftechniek en de daarbij behorende besturing hardware. De modules worden uitgevoerd met vaste waardes of een instelbare variant tot maximaal 10A. Hiermee bieden ze een optimale beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting, zelfs bij toepassingen waar met lange kabels of met kleine aderdoorsnede wordt gewerkt.

Smart 48Vdc beveiliging

Het Easy-B system heeft als grote voordeel dat de verschillende circuits individueel actief aan/uit geschakeld kunnen worden of gereset kunnen worden. Optioneel kan de EasyB uitgevoerd worden met een veldbusmodule voor IO-link of Modbus RTU om meldingen te maken en statussen of meetwaardes te monitoren.

EasyB is wereldwijd het enige modulaire elektronische zekeringensysteem dat voldoet aan alle eisen voor het opzetten van een industrie 4.0 systeem in conditiebewaking en predictive maintanance voor 48Vdc systemen. Met de UL2367, UL508 en DNV keurmerken kunnen EasyB modules wereldwijd ingezet worden.
 

Meer informatie:

Elincom Electronics BV
Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275

info@elincom.nl
www.elincom.nl
newsroom