Elektronische apparaten worden steeds kleiner en krachtiger, waardoor er meer warmte moet worden afgevoerd. Gelukkig is er een innovatieve oplossing: Parker Chomerics THERM-A-GAP GEL 50TBL, een geavanceerd thermisch interface-materiaal (TIM). Dit materiaal heeft een hoge thermische geleidbaarheid van 5,0 W/m-K. Zelfs een extreem dunne laag van slechts 0,05 mm kan al de warmteoverdracht verbeteren en de prestaties van elektronische apparaten optimaliseren.

Thermische interface-materialen voor de volgende generatie elektronica

THERM-A-GAP GEL 50TBL is samengesteld uit een silicone matrix met een hoge dichtheid van thermisch geleidende deeltjes. Dit materiaal is niet alleen thermisch geleidend, maar ook consistent en vervormbaar. Hierdoor kan het gemakkelijk worden aangebracht op complexe oppervlakken en zich aanpassen aan oneffenheden.

Het behoudt zijn thermische en mechanische eigenschappen bij temperaturen variërend van -55 tot 200°C. Daarom is het geschikt voor toepassingen die worden blootgesteld aan extreme temperaturen en thermische cycli. THERM-A-GAP GEL 50TBL kan worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals telecommunicatie, automotive en lucht- en ruimtevaart, dankzij de geavanceerde eigenschappen en voordelen.

Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende verpakkingseenheden, variërend van 10cc injectiespuiten tot 3,79 liter emmers.
 

Meer informatie:

Elincom Electronics BV
Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275

info@elincom.nl
www.elincom.nl
newsroom