Zachte thermisch geleidende pads zorgen bij beperkte aandrukkracht al voor uitstekende thermische overdracht. THERM-A-GAP HCS10 en de THERM-A-GAP 5XX serie van Parker Chomerics conformeren geheel naar de raakvlakken en drukken, bij slechts een beperkte aandrukkracht, de nog aanwezige luchtbelletjes tussen de raakvlakken naar buiten.
 
Zo kunnen meerdere componenten met slechts één pad worden gekoeld of kunnen grotere toleranties worden opgevangen wanneer er bijvoorbeeld naar een behuizing wordt gekoeld. De materialen kunnen geleverd worden op een drager van glasfiber of aluminium waarvan de laatste ook beschikbaar is met een plaklaag. Het materiaal is van zichzelf al enigszins kleverig wat het toepassen erg eenvoudig maakt.
 
Typisch zijn deze materialen terug te vinden in telecommunicatieapparatuur, consumentenelektronica, automotive, ruimte- en luchtvaart, (LED)verlichting, vermogenselektronica, mobiele apparaten en overal waar een overschot aan warmte gecontroleerd en maximaal afgevoerd dient te worden.

Meer informatie:

Elincom Electronics BV
Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275

info@elincom.nl
www.elincom.nl