Microchip University biedt je de mogelijkheid om meer te weten te komen over algemene embedded control onderwerpen en producten van Microchip, Atmel- en Microsemi. Een van de cursussen die Microchip University aanbiedt is Cryptography Primer. De doelgroep zijn degenen die niet bekend zijn met hoe cryptografie werkt of degenen die de materie niet volledig beheersen en een opfriscursus nodig hebben. Zowel symmetrische als asymmetrische cryptografie komen aan bod en er worden voorbeelden getoond van hoe ze worden gebruikt in praktijkvoorbeelden. Er wordt getoond hoe een identiteit wordt gecreëerd en gebruikt wordt voor authenticatie, integriteit en vertrouwelijkheid.
 
over de grondbeginselen van cryptografie
In deze webinar leiden Clemens Valens (Elektor) en Dan Ujvari (Microchip) je door de informatieve cursus. Ze behandelen de belangrijkste aspecten van de technologie, geven achtergrondinformatie, tonen verschillende video's uit de cursus en gaan dieper in op de inhoud van deze video's.

Schrijf je nu in >>>

Tijd en datum
  • Donderdag 28 oktober 2021 om 16:00 CEST
  • Taal Engels

De sprekers

Dan Ujvari (Microchip)
Dan Ujvari is Principal Engineer en Embedded Security Specialist bij Microchip Technology. Hij heeft verschillende belangrijke technische functies bekleed tijdens zijn 28-jarige carrière bij het bedrijf, waaronder zijn huidige rol als Global Education Leader voor Microchip's Security Function Group, een tactische groep van ontwerpingenieurs over de hele wereld die zich toelegt op het helpen van klanten bij het realiseren van robuuste veilige apparaten en systemen. Dan begon als ontwerpingenieur in de Advanced System Development-groep bij National Cash Register, waar hij disk- en tapedrive-controllers ontwierp. Later werkte hij voor Signetics Corporation, dat nu onderdeel is van NXP Semiconductors. Hij heeft meerdere patenten op het gebied van FPGA's, theorie over elektrische velden en cryptografie. Hij is een cryptografiedocent voor universitaire studenten bij verschillende universiteiten, zoals de Columbia University en de University of Pennsylvania.

Clemens Valens (Elektor)Clemens Valens is de technisch manager van Elektor Labs. Hij heeft een BSc in elektronica en een MSc in elektronica en informatietechnologie. Valens starte bij Elektor in 2008 als hoofdredacteur van Elektor Frankrijk, en hij heeft ook gewerkt als redacteur voor Elektor UK/US en ElektorMagazine.com. Hij produceert momenteel technische tutorials en productrecensies bij Elektor.tv. In recente video's behandelde Clemens de volgende onderwerpen en meer: ​​Arduino-compiler optimalisaties, GitHub-onderwerpen, domotica, aan de slag met KiCad EDA en verschillende informatieve productrecensies.

Meer informatie over cryptografie: Registreer nu

Mis deze informatieve webinar niet. Registreer vandaag en denk alvast na over vragen die je de presentatoren zou willen stellen in de live Q&A-sessie!


Vertaling: Hans Adams 
 
over de grondbeginselen van cryptografie