Microchip University  biedt je de mogelijkheid om meer te weten te komen over algemene onderwerpen voor embedded control en andere Microchip , Atmel en Microsemi-producten. Een van de cursussen die Microchip University aanbiedt, is Rapid Prototyping Bluetooth Low Energy (BLE) Android-apps met behulp van de MIT App Inventor. De cursus geeft de ontwikkelaar een praktische inleiding tot de ontwikkeling van Android-apps met behulp van de MIT App Inventor. Het materiaal dat in deze cursus wordt uitgelegd, behandelt de stappen die nodig zijn om een ​​Android-app te ontwikkelen die samenwerkt met het AVR-BLE-board.

In dit webinar leiden Clemens Valens (Elektor) en Keith Donadio (Microchip) je door de informatieve cursus. Ze behandelen de belangrijkste aspecten van de technologie, geven achtergrond informatie, tonen verschillende video's uit de cursus en gaan dieper in op de inhoud van deze video's.

Webinar: Rapid Prototyping BLE Android Apps Using MIT App InventorRegistreer je nu >>>

Tijd en datum
 
  • 10 juni 2021 om 16.00 uur
  • Taal: Engels 

Registreer en win!
Meld je vandaag nog aan voor dit webinar om kans te maken op een mooie prijs. De eerste 50 inschrijvers* komen in aanmerking voor van de 10 PIC-IoT-boards of verschillende vouchers ter waarde van € 10 en € 25 voor de Elektor Store!

De sprekers

Keith Donadio (Microchip)

Keith Donadio
is Principal Embedded Solutions Engineer en lid van de Wireless Solutions Function Group. Hij werkt al meer dan veertien jaar bij Microchip en biedt klanten ontwerp- en ontwikkelingsondersteuning voor een breed scala aan producten, zoals microcontrollers, draadloze verbindingen, stroomvoorziening en analoog. Hij heeft op de jaarlijkse MASTER-conferentie van Microchip presentaties gegeven over onderwerpen als: Bluetooth LE Protocol, Designing with Bluetooth Low Energy en Android App-ontwikkeling met de MIT App Inventor. Keith is al meer dan twintig jaar designer geweest voordat hij Field Applications Engineer werd, eerst in distributie en daarna bij Microchip. Zijn achtergrond ligt in telecom en industriële besturingen. Naast het werk houdt Keith van gitaarspelen, embedded projecten, houtbewerking en het bouwen van gitaarversterkers met buizen.

Clemens Valens
is de technisch manager van Elektor Labs. Hij heeft een BSc in elektronica en een MSc in elektronica en informatietechnologie. Valens begon in 2008 bij Elektor als hoofdredacteur van Elektor Frankrijk, en hij werkte ook als redacteur voor Elektor UK / US en ElektorMagazine.com. Hij produceert momenteel technische tutorials en productrecensies bij Elektor.TV. In recente video's behandelde Clemens de volgende onderwerpen: ​​optimalisaties van de Arduino-compiler, GitHub-essentials, domotica, aan de slag met KiCad EDA en verschillende informatieve product recensies en meer.

Registreer

Om meer te weten te komen over Android-app-ontwikkeling met behulp van de MIT App Inventor

Mis dit informatieve webinar niet. Registreer je nu en denk alvast na over de vragen die je de presentatoren wilt stellen in de live Q & A-sessie!

* Medewerkers van Elektor en Microchip (of hun familieleden) komen niet in aanmerking voor deze prijzen.

Webinar: Rapid Prototyping BLE Android Apps Using MIT App Inventor

Vertaling: Hans Adams